Eerste stappen na oplevering

Let op

De volgende informatie geldt alleen voor gebruikers die niet gebruik maken van de Bricks Specialist Single Sign On koppeling.

Inhoudsopgave

De volgende zaken dient u, als voorschrijver, eerst uit te voeren voordat uw medewerkers gebruik kunnen maken van Bricks Specialist.

Rechten geven

Na oplevering kunnen alleen voorschrijvers inloggen in Bricks Specialist. Alle overige medewerkers krijgen na het inloggen de melding dat men geen rechten heeft om de pagina te bekijken als men inlogt.

U dient als voorschrijver in te loggen en per medewerker aan te geven of deze medewerker één van de volgende rechten heeft:

  • Voorbereider

  • Uitvoerder (nog niet in gebruik)

  • Inkijker

Wanneer u dit gedaan heeft kan uw medewerker inloggen op Bricks Specialist en de zaken doen die tot deze rol behoren. In het geval uw medewerker al ingelogd was dient deze zich opnieuw aan te melden.