Functie niet beschikbaar?
Het is mogelijk dat de beschreven functionaliteit of instellingen slechts gedeeltelijk beschikbaar zijn in uw versie van Bricks Huisarts. Nieuwe functies worden automatisch beschikbaar zodra ze voor uw omgeving zijn uitgerold.
Via de versie informatie kunt u de meest recente toevoegingen en wijzigingen volgen.
Pluhz¶
Algemeen¶
Pluhz Boeking is een online planningsplatform voor specialistische zorg in de huisartsenpraktijk. Met Pluhz plant u een consult met een specialist, bijvoorbeeld voor echografie, KNO of gynaecologie.
Activeren¶
Om de koppeling te activeren doorloopt u de volgende stappen:
Neem contact op met Pluhz en geef aan dat u de koppeling wilt gebruiken.
Heeft u van Pluhz een bevestiging gekregen? Start dan Bricks Huisarts.
Start Bricks Huisarts nadat u een bevestiging ontvangen heeft dat u gebruik kunt maken van de koppeling
Voer de opdracht PLUHZ AAN uit. U kunt ook de opdracht PLUHZ INSTELLINGEN uitvoeren en de optie actief aanvinken.
Let op
Deze opdrachten verschijnen niet in het lijstje met mogelijke opties. U hoeft ze maar op 1 werkplek uit te voeren.
U krijgt de melding dat de koppeling geactiveerd is en dat u de pagina opnieuw moet laden.
Zodra een medewerker het HIS opnieuw heeft geladen (via F5 op Windows of Cmd+R op Mac), is de koppeling direct beschikbaar.
Alle gebruikers kunnen de koppeling gebruiken binnen Bricks Huisarts.
Starten¶
Let op
Heeft u nog geen account bij Pluhz? Dan ziet u een formulier wanneer u naar Pluhz gaat. Vul het formulier in en verstuur het. Pluhz activeert daarna de koppeling voor u. U krijgt een e-mail van Pluhz zodra de koppeling klaar is.
Start een consult
Ga in het menu naar de Overig-tab
Kies voor
Pluhz opent in uw standaardbrowser
Uitzetten¶
Om de koppeling uit te zetten doorloopt u de volgende stappen:
Start Bricks Huisarts
Voer de opdracht PLUHZ UIT uit. U kunt ook de opdracht PLUHZ INSTELLINGEN uitvoeren en de optie actief uitvinken.
Let op
Deze opdrachten verschijnen niet in het lijstje met mogelijke opties.
U krijgt de melding dat de koppeling uitgezet is en dat u de pagina opnieuw moet laden.
De koppeling staat voor alle gebruikers uit zodra zij hun scherm opnieuw hebben geladen.