Opdrachten

Algemeen

Bricks Huisarts beschikt over verschillende opdrachten, in het verleden bekend als commando’s, die het mogelijk maken snel taken te starten.

Tip

U kunt met Arrow-Up en Arrow-Down door de lijst navigeren, de geselecteerde opdracht wordt groen van kleur. Drukt u op Enter, dan wordt de geselecteerde (groene) opdracht uitgevoerd.

Klikt u in het “Voer opdracht in” veld, dan verschijnt er een lijst met de beschikbare opdrachten. Tijdens het typen wordt er door de opdrachten én omschrijvingen naar overeenkomsten gezocht en zal de lijst met opdrachten korter worden.

Begint een opdracht met de ingevoerde tekst, dan wordt deze voor u gekozen en dus groen.

Voorbeeld

U zoekt op het woord “BOEK”. Zowel “ADRESBOEK” als “BOEKHOUDEN” blijven hierdoor over in de opdrachten lijst. “BOEKHOUDEN” wordt hierbij geselecteerd als “beste overeenkomst”, “BOEKHOUDEN” begint namelijk met “BOEK”.

Beschikbare opdrachten

Hieronder treft u het overzicht aan van de diverse opdrachten die u tot uw beschikking heeft:

Opdracht

Uitleg

AGENDAS

Agenda’s beheren

APOTHEKEN

Alle beschikbare apotheken

AUTOMATISCHKOPPELEN

Instellingen voor automatisch koppelen van berichten

BEANTWOORDEN

Beantwoorden van retourinformatie van zorgverzekeraars

CALCULUS

Verstuur declaraties naar VIPLive

CALCULUSTOKEN

Instellingen VIPLive

DIGITALIS

Login op Digitalis portaal. Dit werkt alleen na het invullen van PRESCRIPTOR instellingen.

ETIKETINSTELLINGEN

Wijzig instellingen voor etiketopmaak

EXPVZ31

Patiëntenbestand exporteren / Exporteer VZ31-bestand

FORMULIEREN

Nieuwe protocollen inlezen

INVOERDATUM

Gegevens op een ander dag (anti-dateren). Deze opdracht werkt alleen voor het openen van een dossier.

MPI

Medicatieprofiel instellingen

MW

Medewerkers toevoegen of toegang ontzeggen

NHGDOC

NHGDoc koppeling instellen

PRESCRIPTOR

Instellingen (aanpassen) voor het EVS van Prescriptor

RECEPTINSTELLING

Pas de opmaak van een papierenrecept aan

RUITERBEHEER

Wijzigingen aanbrengen in de eigen ruiters (praktijk-breed)

SOEPINSTELLINGEN

Afkortingen en acties instellen voor de SOEP

TEMPLATES

Templates instellen voor e-consult, e-mail, SMS en communicatie

VECOZO

VECOZO-controle uitvoeren voor de gehele praktijk

VOORKEURSVOORSCHRIFTEN

Voorkeursvoorschriften bekijken en verwijderen

WEEKSCHEMAS

Weekprofielen aanmaken, aanpassen en koppelen aan een agenda

ZORGDOMEININSTELLING

Instellingen beheren voor ZorgDomein koppeling

Laatst geüpdatet: 21-10-2024 15:06