Benodigdheden en systeemeisen

Om gebruik te maken van Bricks Huisarts heeft u het volgende nodig:

Browser

• Een actuele browser en besturingssysteem die beide bijgewerkt zijn naar de laatste versie.
    We ondersteunen:
    • Apple Safari 16 of hoger (macOS)

• Apple Safari op iOS en iPadOS 16 of hoger

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

• Uw browser dient pop-ups toe te staan voor https://brickshuisarts.nl.

Labelprinter

Om etiketten te kunnen printen dient u te beschikken over een DYMO LabelWriter met ondersteuning voor het “DYMO Connect Framework” en dient u deze software op de werkplek geïnstalleerd te hebben.

Werkplek/tablet

Tip

Overleg met uw systeembeheerder of uw werkplekken voldoen aan de vereisten.

• Een computer of tablet nodig met internettoegang.

• Een stabiele internetverbinding [1], via bijvoorbeeld WiFi, ethernet of mobiele data met voldoende bandbreedte [2].

• Maakt u gebruik van een DYMO labelprinter dan dient “DYMO Connect Framework” software geïnstalleerd te zijn, deze software is downloaden van de Dymo website.

Voor de beste gebruikerservaring raden we:

• een (beeld)schermresolutie van 1920 x 1080 of hoger aan;

• een browser die schermvullend gebruikt wordt.

Op dit moment is er geen officiële ondersteuning voor Bricks Huisarts op een smartphone.

Laatst geüpdatet: 21-10-2024 15:06