Episodes

Aanmaken

Als u een consult gestart bent, dan ziet u rechts boven op het journaal scherm een overzicht met aanwezigen episodes. Om een nieuwe episode aan te maken klikt u op het plus (+) teken onderaan het episode overzicht.

Zodra u op het plusteken geklikt heeft verschijnt er een venster:

  • Selecteer de attentiesoort

  • (optioneel) Pas de startdatum aan

  • (optioneel) Vul een ICPC-code in door deze te zoeken

  • Vul de omschrijving in, deze is vooringevuld (en aanpasbaar) wanneer u op ICPC-code gezocht heeft

Na het invullen van de benodigde informatie klikt u op de Opslaan knop, herhaal het bovenstaande proces indien nodig.

Wijzigen

Waneer u een episode heeft aangemaakt en deze wilt wijzigen, klik dan op het wijzigen icoon dat geheel rechts te zien is al u met uw muis over een episoderegel beweegt. Na het klikken op het wijzigen icoon verschijnt er een venster dat u de mogelijkheid geeft om de gewenste wijziging aan te brengen.

In het venster kunt u tevens een stopt datum opgeven en aangeven wanneer een episode niet meer actief is.

Let op

Episodes die niet meer actief zijn zullen niet zichtbaar zijn in de episode lijst. Wilt u deze epsiodes wel in het overzicht zien, klik dan op het oog icoon onderaan het episode overzicht. De niet actieve regels worden vervolgens zichtbaar als lichtgrijze tekst.

Niet actieve episodes zijn niet te koppelen aan een consult.

Consult: Episode koppelen / wijzigen / verwijderen

Om een episode te koppelen aan een consult of deze te wijzigen klikt u op het icoon met de drie puntjes (…), geef aan dat u een episode wilt koppelen aan het gekozen consult. In het venster dat verschijnt klikt u op de episode omschrijving van de episode die u aan het consult wilt koppelen.

Zodra uw aanpassing is opgeslagen zal het venster verschijnt en wordt de gekozen episode omschrijving zichtbaar bij het consult.

Vanuit het overzicht is het tevens mogelijk om een gekoppelde epsiode te “ontkoppelen”. Klik hiervoor op de omschrijving “Verwijder episode”.

Episodes filteren

Wanneer u alle consulten van één episode wilt zien, klik dan in het episode overzicht op de omschrijving van een episode. Het overzicht van historische consulten zal na het maken van uw keuzen alleen de consulten laten zien die bij de gekozen episode horen.

Wilt u alle consulten zichtbaar maken? Klik dan op de tekst “Filter wissen” onderaan het episode overzicht.


Laatst geüpdatet: dec 05 2023